Twitter som konsthandlare

För säkert något år sedan eller om det är två snubblade jag över denna bild och har använt den då jag föreläst för Berghs och Grafiska Institutet och i andra presentationer för att belysa medialandskapets förändring.

Jag började följa artisten som på Twitter kallar sig #gapingvoid och jag gillar hans ton, tweets, citat, figurer och teckningar. Han heter egentligen Hugh MacLeod och vill med sin konst skapa kulturella förändrignar i företag och organisatioer mm. Häromdagen kom jag över en teckning som gjorde det den skulle… idag köpte jag den.


Hugh MacLeod
This entry was posted in design, imponerande, kommunikation, konst. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

2 Comments

  1. Posted 18 March, 2015 at 8:03 pm | Permalink

    Njaaa se5 vanlig e4r nog inte strkeon…i se5 fall endast i allra sydligaste delarna av landet. Var i Danmark i fjol och de5 skulle det finnas stork i ett samhe4lle vi var i – pyttsan inte en endaste stork se5g vi och bara tve5 tomma storkbon;-))He4rlig tolkning pe5 temat och jag gillar konstverket!

  2. Posted 27 May, 2015 at 11:41 pm | Permalink

    Just what the doctor ordered, thankity you!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>